VÍDEO: Novetats en la Cavalcada de Reis d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Novetats en la Cavalcada de Reis d’Olot

Aquest any, però, també hi haurà novetats en la Cavalcada. Destaquen l’aparició de l’estrella dels Reis, que obrirà el camí i guiarà els patges fins la tenda dels trons; una carrossa nova per als cuiners, amb una cuina acabada d’estrenar, i nous fanals i patges que desfilaran. Un altre canvi molt reclamat serà el retorn de la tradicional pujada dels Reis a peu pel Firal abans d’arribar als trons.

Tot i els canvis dels últims anys es mantenen els elements més característics: els patges i personatges, l’ambientació, el concurs de fanals i la recepció dels Reis, per deixar l’essència intacta. Amb tot, la Cavalcada d’Olot és una de les més importants del país, que destaca per la seva gran magnitud i per la implicació dels voluntaris. Com és tradició sortirà el dia 5 de gener a les 18.30h de la plaça Clarà i recorrerà el centre de la ciutat fins al Firal.

Amb la promesa que l’estrena d’un Firal nou portaria també trons nous i en un context de renovació integral es va decidir replantejar alguns aspectes de la Cavalcada, com era el paper de les princeses en la comitiva reial. D’aquesta manera es va decidir que les princeses compartirien la tasca de rebre els infants i recollir les seves cartes.

La comissió de Cavalcada d’Els Catòlics d’Olot, que des de fa 7 dècades treballen perquè l’arribada dels Reis a Olot pugui ser una realitat, té clar que el camí per recórrer és llarg, però el model és clar.