VÍDEO: Obertes les inscripcions per a la 2ª Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Obertes les inscripcions per a la 2ª Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts, que tindrà lloc el proper diumenge 31 de març de 2019 a partir de les 10h, amb sortida i arribada al Prat de les Coromines.

Un total de 6km de recorregut, sense desnivell, que es pot fer corrent, caminant, amb cadira de rodes i cotxets. Es tracta d’una cursa solidària i no competitiva. Les inscripcions ja estan obertes i el preu és de 8€ (inclou samarreta, esmorzar i diversos sortejos) i 3€ per als infants de 0 a 3 anys (inlcou un pitet). De l’1 al 24 de març els preus s’incrementaran a 10€ i 5€ respectivament, i a partir del 25 de març ja no s’admetran inscripcions.

Com et pots inscriure?

  • Per internet a la pàgina web: Cursa de la Dona Sant Joan les Fonts
  • Presencialment a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts (de dilluns a divendres de 8h a 15h)
  • La cursa és 100% solidària i tots els beneficis aniran destinats a Oncolliga, una entitat que vetlla perquè les persones que pateixen càncer i les seves famílies tinguin un munt de serveis a la seva disposició per tal d’ajudar-los durant el procés de la malaltia.

Durant la jornada, a més, hi haurà més activitats complementaries a la cursa: zumba, esmorzar popular, fotocol i tallada de cabells solidària, entre d’altres.

Què tindrà de diferent aquesta cursa?

  • Hi poden participar homes i nens
  • El recorregut recorrerà paratges on predominen el verd i els camins de terra, i per tant no serà exclusivament urbà
  • És una Marxa totalment inclusiva, que permet la participació de tots els nivells, un recorregut per a les persones amb mobilitat reduïda, i oferint un servei d’acompanyament a les persones amb cadira de rodes que ho necessitin

La cursa està organitzada per un grup de veïnes i veïns de Sant Joan les Fonts que s’han unit per organitzar la segona edició d’aquesta Cursa de la Dona, que l’any passat va tenir tant d’èxit acollint més de 1.450 participants i va recaptar 5.400€ en benefici d’Oncolliga.

Recorregut

La cursa transcorrerà diversos indrets del municipi, passant pels carrers del nucli, travessant el riu Fluvià pel pont medieval, els paratges del “terra vermell”, la ruta de Fonts i Verlets, arribant a la Canya i tornant a través de part del biciarril. Un total de 6 kilòmetres per paratges, camins rurals i urbans, que oferiran una varietat de paisatges i sense desnivell.

Més informació i inscripcions AQUÍ.