Vídeo: ‘Ocho apellidos catalanes’ ja té el seu primer tràiler

Comparteix-ho amb els teus amics:

La pel·lícula s’estrenarà el 20 de novembre i la majoria s’ha rodat a Llagostera, Monells, Vulpellac i també a Girona

Ja està disponible el primer tràiler de ‘Ocho apellidos catalanes’ dirigida per Emilio Martínez-Lázaro, la segona part de l’exitosa ‘Ocho apellidos vascos’, que s’estrenarà 20 de novembre. Entre altres escenes en aquest tràiler es pot veure a Dani Rovira en un poble català ple de banderes independentistes. La majoria del film s’ha rodat a Llagostera, Monells, Vulpellac i també a la ciutat de Girona. Berto Romero i Rosa Maria Sardà són les incorporacions més destacades en un repartiment en el qual repeteixen els mateixos actors de la primera part de la pel·lícula.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ebyALRLNdpA” width=”560″ height=”315″]

En aquest film, l’amor entre el sevillà Rafa (Dani Rovira) i la basca Amaia (Clara Lago) es trenca i que ella s’enamora d’en Pau (Berto Romero), un català que és nét de la Roser (Rosa Maria Sardà). Això “encén les alarmes” del pare d’Amaia (Karra Elejalde) que decideix viatjar a Sevilla per convèncer en Rafa que ha d’anar fins a Catalunya a reconquistar la seva filla.

El director de la cinta, Emilio Martínez-Lázaro, va assegurar que aquesta segona part és una “comèdia conciliadora” que demostrarà que els catalans són capaços de riure’s de sí mateixos. “Ja ho hem testat als llocs on rodem, la gent té menys prejudicis dels que surten als diaris”, ha dit. El director va argumentar que s’havia fixat en Girona perquè “és el centre de la identitat catalana”.

La segona part està produïda per LaZona Films, i 2014HDP A.I.E per Telecinco Cinema, i compta amb la col·laboració de Mediaset España i Canal +. Serà distribuïda per Universal Pictures International Spain. Barcelona (ACN).