VÍDEO: Olot acollirà aquest cap de setmana la final de la primera lliga catalana de Cross Training

Comparteix-ho amb els teus amics:

El 3 de Novembre, es va iniciar la Prodivision League, la primera lliga Catalana de CrossTraining, entre afiliats a la marca Crossfit.

Després de 8 mesos de lliga, amb mes de 1000 atletes participants, de 89 boxes de Catalunya, aquest mes de juliol, arriba la gran final a Olot. Els 26, 27 i 28 de juliol, els millors atletes de cada categoria, arribaran a la capital de la Garrotxa per disputar la gran final de la Prodivision Games, per decidir qui és l’atleta més en forma de Catalunya.

A diferencia d’altres competicions d’aquest esport, la Prodivision Games és l’única que s’accedeix a través d’unes classificatòries presencials. Per la gran final, s’ha buscat un format únic i innovador a “face to face” i eliminatòries per fases que prometen molt d’espectacle.

Tota la competició consta de 5 fases: la primera consta de 32 atletes participants de cada categoria. Passaran a la fase següent els que tinguin els millors resultats a les proves d’exercicis de Crossfit (que s’anomena WOD). Els wods no es donen a conèixer fins el dia abans i cada categoria té els seus pesos. Els 16 millors esportistes de cada categoria, arribaran a la 2a fase (vuitens de final) on també hauran de superar noves proves per avançar en la competició. Un total de 8 atletes participaran a la 3a fase. Només 4 passaran a les semifinals i dos es disputaran el títol.

La fase inicial és l’única que tindrà lloc al camp de futbol del Morrot. La resta de la competició se celebrarà a la plaça de braus en els horaris següents:

Dissabte 27 de juliol
Camp de futbol del Morrot
Prova criba – de 8h a 13:40h

Dissabte 27 a la Plaça de braus
Vuitens de final de 15:30 a 20h

Diumenge 28 Plaça de braus
Quarts de finals, semifinals i final de 8h a 19h
19h entrega de premis

Més informació aquí