Vídeo: Olot acollirà la setmana que ve les Jornades i el Simposi Internacional Europeu sobre el cranc de riu autòcton

Comparteix-ho amb els teus amics:

Olot acollirà la setmana que ve les Jornades i el Simposi Internacional Europeu sobre el cranc de riu autòcton. Del 21 al 25 de setembre, la ciutat serà la seu d’aquest esdeveniment, organitzat en el marc del projecte europeu LIFE Potamo Fauna “Conservació de fauna fluvial d’interès europeu a la xarxa Natura 2000 de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga”.

Vídeo presentació de les Jornades i el Simposi Internacional Europeu sobre el cranc de riu autòcton
[vimeo url=”https://vimeo.com/139663523″ width=”560″ height=”315″]

Experts europeus debatran sobre la problemàtica de la conservació –present i futur- de les poblacions del cranc de riu autòcton que es troba en perill d’extinció mundial. El Consorci de l’Estany, la Generalitat de Catalunya, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el Consorci del Ter organitzen les jornades (que tindran lloc dilluns i dimarts 21-22 de setembre) i el simposi (del 23 al 25 de setembre) a la Sala El Torín i que aniran acompanyades de sortides al Centre de Reproducció de cranc de riu autòcton d’Olot.

L’Ajuntament d’Olot, la Diputació de Girona i el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) a través del Real Jardí Botánicode Madrid també participen de les sessions que han presentat ahir al matí al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot el coordinador financer del LIFE Potamo Fauna del Consorci de l’Estany, Miquel Campos, el director del Parc Natural, Xavier Puig i el primer tinent d’alcalde d’Olot, Josep Berga.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ