Vídeo: Olot acollirà l’any 2016 el Congrés de Fires de Catalunya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tindrà lloc el novembre de 2016 i serà la segona vegada que la ciutat acull la trobada anual del sector firal català

Olot acollirà l’any 2016 el Congrés de Fires de Catalunya. La junta i l’assemblea de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) ha acordat, per unanimitat, escollir la ciutat com a seu de la trobada, que tindrà lloc el mes de novembre de l’any que ve. La decisió s’ha donat a conèixer al Congrés de Fires que, durant la setmana passada, va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú i que va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de persones.

https://vimeo.com/147866257

L’oferta d’allotjaments, la proposta de restauració i les activitats per poder desenvolupar són, juntament amb els equipaments que la ciutat posa a disposició, els aspectes que han valorat des de la Federació de Fires de Catalunya a l’hora d’escollir Olot com a seu del Congrés de Fires de 2016. L’Institut de Promoció de la Ciutat d’Olot va presentar candidatura per a acollir aquest esdeveniment, pel qual també optaven els municipis de Granollers i Calella de la Costa.

La FEFIC ha nomenat Olot seu del Congrés de Fires, punt de trobada per als organitzadors de fires de tot Catalunya (públics i privats, proveïdors, institucions…). Durant dos dies, s’organitzen conferències, tallers i activitats de temes d’interès per als professionals del sector: des de qüestions tècniques, a aspectes d’organització o difusió de tota mena d’esdeveniments. A la compareixença d’aquest matí a l’Ajuntament d’Olot, el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha assegurat que “celebrem que Olot torni a ser la seu de la trobada anual del sector firal català, que la ciutat ja va acollir l’any 1998”.