VÍDEO: Olot Cultura presenta La Guilla, la companya cultural dels infants

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Guilla és un personatge que acompanyarà els més petits de la casa a les activitats culturals que es facin a Olot i els animarà a gaudir de la cultura.

La Guilla és també la protagonista d’un conte. Mentre busca una cosa que ha perdut recorre espais culturals.

Olot Cultura fa una aposta per comunicar-se amb el públic més petit. Per això presenta La Guilla, un personatge creat per la il·lustradora olotina Georgina Artigas.

A través de La Guilla, Olot Cultura parlarà directament amb els nens i nenes de 0 a 6 anys. La seva presència identificarà aquelles activitats que estan expressament pensades per a infants d’aquestes edats. La Guilla serà present físicament als actes i també als elements de comunicació ja que, a més del personatge, s’ha creat una imatge gràfica a través de la qual es donarà la informació pràctica pels pares.

En paral·lel, es posa a disposició un telèfon de contacte on tothom pot demanar rebre informació d’activitats familiars a través de Whatsapp o fer consultes. Els interessats han de guardar-se el número de La Guilla 682 766 961 i enviar un missatge de whatsapp indicant que es vol rebre informació familiar.

La voluntat de tot plegat és que els infants coneguin des de ben petits l’entorn cultural de la ciutat, els equipaments, els serveis culturals que s’hi ofereixin i que ho vegin com una opció divertida i on se’ls té en compte.

El conte de La Guilla

Per presentar La Guilla en societat i com a primera acció important de comunicació s’ha editat el conte Què has perdut, Guilla?, escrit per Àgata Losantos i il·lustrat per Georgina Artigas. En el conte, La Guilla ha perdut alguna cosa, no recorda què, mentre ho busca va recorrent diferents espais i participa en activitats culturals fins que, al final, troba allò que estava buscant. El conte es pot comprar a Can Trincheria, al Museu dels Sants, al Museu de la Garrotxa i a l’Oficina de Turisme i al Drac per 5 euros.

El dia 12 de desembre, a les 17 h, al Museu de la Garrotxa, es farà una hora del conte en què s’explicarà el conte de La Guilla. Anirà a càrrec de l’actriu Meri Yanes. Tots els infants que hi assisteixin rebran un exemplar gratuït del conte a més d’un altre obsequi. L’activitat és gratuïta però cal agafar una entrada per controlar l’aforament a través del olotcultura.cat.

Comparteix-ho amb els teus amics: