VÍDEO: Olot entra a la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima

Comparteix-ho amb els teus amics:

En el passat ple municipal d’Olot es va aprovar amb els vots de tots els grups i l’abstenció de la CUP, l’ingrés de la ciutat d’Olot a la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima

La Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima és la Secció de la FEMP formada pels Governs Locals que estan integrant en les seves polítiques la mitigació i adaptació al canvi climàtic. La Xarxa sorgeix per la necessitat detectada entre els Ajuntaments de coordinar-se en la lluita contra el canvi climàtic. Des de la seva constitució, coordina i impulsa les polítiques locals de lluita contra el canvi climàtic de les ciutats i pobles espanyols, permetent aconseguir millors resultats en la lluita contra el canvi climàtic i en la mitigació dels seus efectes. Vídeo resum.

La Xarxa és un instrument de suport tècnic que ofereix eines perquè els Governs Locals aconsegueixin els seus objectius. Així mateix, és el principal mitjà per traslladar els objectius de la política nacional de canvi climàtic i gestió de l’energia a l’escala local. Actualment, als Governs Locals de la Xarxa resideix més del 60% de la població espanyola.

Comparteix-ho amb els teus amics: