VÍDEO: Olot i els seus secrets, al Canal 33 al programa “Tatuats pels Pirineus”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Divendres 29 de maig, a les 22.35, el 33 emetrà el desè episodi del programa “Tatuats pels Pirineus”. En aquesta ocasió, Eva Clausó visitarà els pobles de Riudaura i Olot.

En aquest episodi Eva Clausó visitarà la Garrotxa acompanyada de Gonçal Portabella, un veí d’Olot que s’hi va traslladar des de Barcelona fa trenta anys i s’hi va quedar, enamorat d’aquesta comarca. Amb ell descobrirà la màgia dels paratges de la Moixina i els seus pintors; tastarà el famós tortell de Can Carbasseres, un forn centenari d’Olot, i anirà a veure la campana del Tro.

No marxarà d’Olot sense saber com, gràcies a la perícia dels olotins i d’una forma bastant curiosa, es van salvar els vestits de la verge del Tura. Passarà la tarda amb les Àvies Remeires, que li ensenyaran com fer un bon licor de patxaran. Després, al poble de Riudaura, coneixerà unes cabres molt mediàtiques i acabarà gaudint d’una bona posta de sol als peus del volcà Montsacopa.

Ramat de camins: una gran aventura (divendres, a les 23.10)

En aquest capítol Eva Clausó anirà fins a Tornafort (Pallars Sobirà) per conèixer la Núria Quera, una escriptora enamorada del Pirineu, amb qui farà alguns trams del primer viatge que van fer fa 60 anys Espinàs i Cela. Durant aquesta ruta coneixerà unes vaques molt banyudes i anirà a visitar unes vinyes a Sort (Pallars Sobirà). Per rematar-ho, no hi faltarà una gran aventura amb uns rucs ben catalans, el Rovelló i el Gaudí, que la portaran a veure la botiga més petita del món a Altron (Pallars Sobirà).  Tot plegat, enmig d’una gran tempesta.

La segona temporada de “Tatuats pel Pirineus”

En aquesta nova temporada de “Tatuats pels Pirineus”, Eva Clausó, que dirigeix, presenta, realitza i produeix el programa, segueix el seu viatge per la imponent serralada pirinenca. Sota la seva mirada, i amb un format original, dinàmic i pròxim, Clausó acosta als espectadors el territori d’una manera diferent, donant el protagonisme a tots els testimonis que l’acompanyen en aquest recorregut.

La segona temporada està formada per vuit episodis que descobreixen racons de cinc comarques pirinenques: la Cerdanya, la Garrotxa, l’Alt Empordà, el Solsonès i l’Alta Ribagorça. En aquest viatge el fil conductor continuen sent els habitants dels pobles que l’Eva visita. Personatges, sempre carismàtics, que viuen en aquesta serralada i a través dels quals es van descobrint racons i experiències especials, amb el privilegi de conèixer la mirada dels qui estan “Tatuats pels Pirineus”. A cada programa, a més, hi haurà l’actuació d’un artista o grup musical vinculats d’alguna manera als Pirineus.

Més info aquí