VÍDEO: Olot necessita més de 80 voluntaris per cobrir la jornada central del Gran Recapte d’Aliments

Comparteix-ho amb els teus amics:

Olot necessita més de 80 voluntaris per cobrir la jornada central del Gran Recapte d’Aliments que es celebrarà el proper 23 de novembre.

Un any més, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i Creu Roja, així com els ajuntament de la comarca i diverses entitats del territori, organitzen el Gran Recapte d’Aliments. Aquest any, la jornada central es celebrarà el 23 de novembre a Olot i s’estendrà al voltant d’aquesta data a altres municipis de la comarca.

Una peça clau perquè la campanya sigui un èxit són els voluntaris que hi participen any rere any. A la Garrotxa, i concretament per l’acció central que es fa a Olot, es necessiten entre 80 i 100 persones per garantir el funcionament de la jornada, i les principals tasques a realitzar són la recol·lecció d’aliments als comerços i la posterior classificació al Centre Distribuïdor d’Aliments (CDA).

Des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG) es fa una crida a la participació ciutadana. Qualsevol persona major de 16 anys pot participar com a voluntari, i en el cas de ser menor, ho ha de fer acompanyat d’un adult. Per inscriure’s hi ha temps fins el 21 de novembre i només cal omplir el formulari que es troba a la pàgina web del Banc d’Aliments de Girona. AQUÍ. Els participants podran escollir la tasca que es vol realitzar així com la franja horària de participació.

Gran Recapte d’Aliments

El Gran Recapte és la gran campanya de recollida d’aliments i productes bàsics per a les persones que es troben en situació de precarietat econòmica i social. La campanya es desenvolupa simultàniament als quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. A la comarca de la Garrotxa, aquesta iniciativa solidària destina tot el material recollit al Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa, situat a l’Avinguda Girona d’Olot, gestionat pel CASG i Cáritas.

Comparteix-ho amb els teus amics: