VÍDEO: L’Ajuntament d’Olot continuarà finançant Olot Televisió, malgrat l’oposició de la gent

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un cop més el tema del finançament públic d’Olot Televisió va ser present a l’últim ple municipal

Els comentaris a les xarxes socials no s’han fet esperar i critiquen que no es destinin els diners en altres necessitats

Arran de l’última reunió informativa amb el consell administratiu d’Olot Televisió, on l’alcalde Pep Berga era present. La CUP volia saber l’estat de comptes d’aquesta empresa, i de ser positius dons de plantejar de no renovar el polèmic conveni per al qual l’ajuntament paga el lloguer del local d’Olot Televisió per evitar el seu desnonament.

Pep Berga va dir que «les coses a Olot Televisió van bé, però no extraordinàriament bé…». La polèmica d’aquests diners que es donen, és que no està del tot clar que siguint per ajudar a pagar el lloguer del local, sinó per cobrir les despeses fetes recentment en la contractació de més personal, augment de la programació, la compra d’un cotxe nou d’empresa i renovació de disseny de la seva web. Inversions que lògicament no faries si no arribes per poder pagar el lloguer mensual del local.

Tot sembla indicar, malgrat que l’equip de govern no els hi agrada xarrar del tema, que no hi haurà cap moviment i que es continuarà pagant el «suposat» lloguer, per tant es dedueix que Olot Televisió, continua en números vermells. Veure vídeo.

ARXIUS RELACIONATS:

VÍDEO: Olot Televisió podria tancar si no és rescatada amb diners públics

Vídeo: Olot Televisió fa endeutar una mica més l’ajuntament d’Olot