Vídeo: Oriol Barri presenta a Girona el seu primer disc

Comparteix-ho amb els teus amics:

El pati del Cookingirona acullirà dijous l’acte de presentació a Girona de la revista La Tornada amb un concert d’Oriol Barri. El cantant d’Horta presentarà en acústic els temes del seu disc de debut: Nosaltres.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=3FtbgXcyzXk” width=”560″ height=”315″]

Després de molts anys batallant en el món de la música, Oriol Barri va presentar la primavera passada el seu primer treball discogràfic: Nosaltres. El cantant d’Horta va donar llum a onze temes carregats de colors i on la diversitat musical es va convertir en la principal característica.

El disc passa del rock a la cançó d’autor amb detalls de rumba, reggae o folk, una mescla d’estils que troben el nexe d’unió en unes lletres emotives i personals. Oriol Barri tot just treu el cap en el mercat discogràfic però ho fa amb un futur més que esperançador. El primer disc el va fer possible gràcies a una campanya de micromecenatge que va completar en només 10 dies i que va comptar amb el suport d’artistes de primer nivell com Mishima, Blaumut, Txarango, Els Catarres, Pep Sala o Joan Dausà.

Dijous, en plenes Fires de Girona, el cantant presentarà el disc al pati del Cookingirona (a partir de les 18.00 hores). Serà un concert acústic i amb entrada inversa (el públic pagarà la quantitat que consideri oportuna un cop el concert hagi finalitzat) que servirà per presentar la revista La Tornada.

I és que aquest concert s’emmarca dins una sèrie de presentacions que la revista digital de música en català La Tornada impulsa durant aquesta tardor arreu del país. Després d’un any en proves, la revista arribarà al mercat a finals d’any i ha optat per presentar-se en públic a través d’una sèrie d’actes amb què vol acostar la música al lector. Els assistents al concert, a més, podran gaudir de la música d’Oriol Barri tot fent una copa de vi gentilesa del celler empordanès La Vinyeta.

Dijous 29 d’octubre a les 18.00 hores
Pati del Cookingirona (Carrer de la Força, 13) Girona
Entrada inversa

VÍDEOS RELACIONATS:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=y33c18Bh3zs&feature=youtu.be” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=L-wSa-Vozuc” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=hEI65Nzsstk” width=”560″ height=”315″]

E10A6885rR