VÍDEO: Participació d’altura a l’espectacle de les Dones d’Aigua de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Mariona Moya, funambulista i ballarina. Un altre dels participants que es podran veure en l’espectacle de les Dones d’Aigua.

Ella és la Mariona Moya, funambulista i ballarina. Va iniciar la seva carrera artística l’any 1998 com a ballarina, col·laborant en diversos projectes de dansa i teatre de carrer. És cofundadora de les companyies ‘Deambulants’ i ‘Estampades’ i fundadora de ‘La Companyia La Corcoles’. També ha treballat al Gran Teatre del Liceu de Barcelona en les òperes La Bohème i Lucia di Lammermor. A partir del 2016 s’especialitza en funambulisme traslladant-se a Brusel·les on entra a formar part de la ‘Cia.Des Chaussons Rouges Bèlgica-Catalunya’ com a creadora, coreògrafa i intèrpret de l’espectacle HIircus i, un any més tard, passa a formar part de la companyia francesa ‘Cirque Rouages’ com a funàmbula i cablista en l’espectacle Sodade.

Col·labora amb el funàmbul Olivier Roustan a Traversées Funàmbules a Catalunya i França. El 2019 entra a forma part del projecte Volatiner@s,un espectacle de gran format de funambulisme.

RELACIONAT: