VÍDEO: Pavelló ple de gom a gom per gaudir del Cantània 2019 amb més de mig miler d’alumnes d’escoles de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Més de mig miler de nens i nenes de dotze escoles de la Garrotxa participaven aquest diumenge en una nova edició 2019 de Cantània

El multitudinari concert, per al qual els alumnes s’han estat preparant durant gairebé mig curs, ha estat compost per Eduard Iniesta a partir de poemes de Joan Brossa i Miquel Desclot, i amb dramatúrgia de Marta Gil. Cantània, que enguany porta per títol A de Brossa, s’endinsa en l’univers brossià i se suma així a l’Any Brossa, organitzat per commemorar els cent anys del naixement del poeta. A de Brossa narra l’experiència de la Blanca i la Bruna en viatjar al món brossià de la màgia, el joc i les paraules.

Aquesta era la catorzena edició del Cantània a Olot i la Garrotxa, una activitat organitzada conjuntament per l’Institut de Cultura d’Olot, l’Institut Municipal d’Educació i Joventut i l’Auditori de Barcelona, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa i el Departament de Cultura de la Generalitat. Cada any s’interpreta una cantata diferent, amb instrumentistes en directe i un gran cor de veus format pels diferents alumnes.

A la Garrotxa hi han participat en aquesta edició les escoles Llar-Lluís M. Mestras, Malagrida, Sant Roc, Pla de Dalt, Morrot, Cor de Maria, Petit Plançó i Escola Pia, d’Olot; el Verntallat, de la Vall d’en Bas; Castanyer, de Sant Joan les Fonts; La Bòbila de les Preses, i Rocalba de Sant Feliu de Pallerols.

Info: Olot Cultura
Vídeo: elgarrotxi.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: