VÍDEO: Pep Berga se’n surt amb la seva i aprova la nova proposta pujada del 4% d’IBI i 4.7% d’escombraries sota els crits de “Dimissió”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Pep Berga se’n surt amb la seva i aprova la pujada del 4% d’IBI i 4.7% d’escombraries sota els crits de “Dimissió”

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Olot aprova sota una forta esbroncada per part de la gent present al ple, la pujada del 4% d’IBI i 4.7% d’escombraries. Més d’un centenar de persones varen ser els protagonistes del ple extraordinari d’ahir dilluns, on es varen poder sentir els crits de “fora, fora…” i “dimissió, dimissió…”. Les crítiques més dures les va realitzar Lluís Riera de la CUP i va desaprovar totalment l’equip de govern i va demanar la dimissió de l’alcalde Pep Berga.

L’Espai Cràter va ser el tema estrella, on la CUP i ERC es van oposar al projecte, perquè, segons els grups “ningú l’ha demanat i perquè és totalment innecessari”. Per l’altra banda el PSC també es va posicionar en contra, perquè no havien tingut en compte unes propostes al projecte.

Les pujades per tant es queden de la següent manera: l’Impost sobre Béns Immobles un 4% de cara a l’any que ve (en lloc del 14% previst inicialment) i la taxa d’escombraries es planteja un augment del 4,77% (en lloc del 14,77% proposat anteriorment). Això suposarà que el rebut de les escombraries s’incrementarà en 8 euros de mitjana per l’any que ve. L’augment correspon al cost de la recollida i al tractament de les deixalles. Veure el vídeo de tot el ple (Durada: 28 minuts).

VÍDEOS RELACIONAT:

VÍDEO: Lluís Riera, de la CUP, critica durament a l’equip de govern i demana la dimissió de Pep Berga

VÍDEO: Josep Guix, del PSC, creu que no són moments d’apujar la pressió fiscal als olotins

VÍDEO: Anna Bernades, d’ERC diu que JxCat no té model de ciutat