VÍDEO: Premiats al segon Concurs de Bibliotràilers de Sant Jordi, de la Biblioteca Marià Vayreda

Comparteix-ho amb els teus amics:

Premiats al segon Concurs de Bibliotràilers de Sant Jordi, de la Biblioteca Marià Vayreda

Ahir divendres al vespre es vam donar els premis del Segon Concurs de Bibliotràilers de Sant Jordi, de la Biblioteca Marià Vayreda. Al concurs varen participar un total de 240 alumnes de sis escoles d’Olot de cinquè de primària del Cor de Maria, l’escola de Sant Roc, el Pla de Dalt, el Petit Plançó, l’Escola Pia i l’escola Volcà Bisaroques.

La biblioteca va proposar dos llibres: Thornhill: orfenat de noies, de Pam Smy i El segrest de la bibliotecària, de Margaret Mahy. En grups d’entre quatre i vuit infants, han triat una de les lectures proposades, l’han llegida i n’han fet un bibliotràiler. En total han presentat 43 vídeos.

Un bibliotràiler o booktrailer és un vídeo curt que té com a objectiu presentar de manera breu i visual l’atmosfera d’un llibre, sense mostrar-ne la trama completa ni el desenllaç, de manera que suggereixi i generi interès al lector per llegir-lo.

VÍDEOS PREMIATS:

1r premi, fet per un grup d’alumnes de grup mixt de 5è i 6è de l’Escola Petit Plançó, sobre el llibre Thornhill: orfenat de noies, de Pam Smy.

2n premi, fet per un grup d’alumnes de 5è de l’Escola Cor de Maria, sobre el llibre Thornhill: orfenat de noies, de Pam Smy.

3n premi, fet per un grup d’alumnes de 5è de l’Escola Pla de Dalt, sobre el llibre El segrest de la bibliotecària, de Margaret Mahy.

TOTS ELS VÍDEOS AQUÍ

Comparteix-ho amb els teus amics: