Vídeo: Presentació de l’editorial garrotxina “La Fabrica del Riu”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte es va presentar l’editorial garrotxina “La Fabrica del Riu”, editora del llibre il·lustrat Pèls al ninot. 18 cançons per a majors de 18 anys. Amb aquesta obra s’ha volgut combinar l’erotisme i la cançó per reivindicar la necessitat de l’experiència sensorial davant la virtualitat de l’edició digital, la voluptuositat del sexe davant la virtut del megabite. Per fer-ho s’ha demanat a cinc il·lustradors que s’inspiressin amb les lletres eròtiques de divuit cançons.

Vídeo: Imatges de la presentació de l’editorial garrotxina “La Fabrica del Riu”

https://vimeo.com/146799451

El llibre, editat en col·laboració amb la discogràfica Bankrobber, recull lletres de cançons de temàtica eròtica d’Isaac Ulam, Jose Domingo, Sanjosex, Roger Mas, Arthur Caravan, Guillamino, El Petit de Cal Eril, Tom Hagan, Sanjays, Els Surfing Sirles, Senior i El Cor Brutal, Very Pomelo, Macho, Mazoni, Espaldamaceta i Le Petit Ramon.

Les lletres es combinen amb il·lustracions de diferents artistes gràfics: Leonard Beard, Cisco KSL, Clara Gispert, Adrià Ferrer, el Marquès, i José Antonio Soria. L’editorial ‘La Fàbrica del riu’ és un projecte creat per Pep Fargas, juntament amb Quim Domene i Joan Serrat. Il·lustradors del primer llibre, ‘Pèls al ninot’. Que actualment es pot veure una exposició a Can Trincheria del 19 al 28 de novembre.