Vídeo: Presentació del llibre de Toni Cruanyes “Un antídot contra l’extrema dreta”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El periodista i politòleg Toni Cruanyes va presentar el seu darrer llibre al Casal Marià d’Olot  “Un antídot contra l’extrema dreta”, amb el qual va obtenir el Premi Joan Fuster d’Assaig el 2012.

Vídeo: Entrevista a Toni Cruanyes
[vimeo id=”86209488″]

Vídeo: Presentació i xerrada sobre el llibre “Un antídot contra l’extrema dreta”
[vimeo id=”86211914″]

Vídeo: Debat amb el pùblic sobre la immigració massiva, la globalització i la xenofòbia
[vimeo id=”86217754″]

En aquest document, Cruanyes ens parla de la immigració massiva, de globalització, de xenofòbia, de religions, de nacionalismes… Tots ells conceptes capitals per entendre l’auge de l’extrema dreta a Europa. Segons l’autor, és el fenomen polític més important de l’inici del segle XXI i, encara, no tenim les eines bàsiques per fer-hi front. Aquest llibre pretén ser una crida a parlar clar, una reivindicació dels valors bàsics de la nostra societat i de les nostres arrels europees.

Recordem que Cruanyes actualment presenta i dirigeix el nou Telenotícies Vespre de TV3. La novetat consisteix a incorporar elements d’anàlisi i reflexió que ajudin a interpretar l’actualitat, amb la presència d’experts i col·laboradors, i amb entrevistes per tal que l’espectador pugui analitzar millor el context de les notícies que s’han anat explicant durant el dia.

L’acte estava organitzat per l’Associació d’Olotins i Olotines per la Convivència de la Garrotxa, en el marc de fomentar actes de sensibilització en contra el feixisme i el racisme que abanderen PxC en el si de la societat garrotxina.

Comparteix-ho amb els teus amics: