Vídeo: Presentació del olot.doc, que començara el proper 13 de març

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 13 de març començarà la 9a edició de la Mostra Internacional de Documentals  olot.doc, que aquest any ha rebut 278 originals. Els 278 documentals presentats a l’olot.doc del 2014 són de temàtica i procedència molt  diversa, sobretot de països com França, Estats Units, Argentina, Xile, Colòmbia, Brasil,  Etiòpia, Itàlia, Àustria, a més de diferents punts de l’Estat Espanyol i Catalunya. Entre tots  aquests treballs, l’olot.doc escollirà els que formaran part de la programació de la Mostra.

[vimeo]https://vimeo.com/88239560[/vimeo]

PROGRAMACIÓ

El 9è Olot.doc mantindrà l’estructura habitual: la primer projecció tindrà lloc el dijous 13 de març al vespre mentre que el divendres 14 al matí s’ha reservat per a les sessions destinades als alumnes de la Garrotxa (l’aula.doc). El local.doc (les projeccions de  documentals locals) al llarg del dissabte 15 i el matí del diumenge 16 de març i la  programació general acabaran de configurar la Mostra Internacional de Documentals  Olot.doc que manté la seva seu al Centre Catòlic d’Olot, tot i que també hi haurà projeccions al Teatre Principal i a Cines Olot. L’any passat, 1.600 persones van assistir a  l’Olot.doc, que aquest any espera continuar superant rècords.

Aquest son alguns dels documentals que es varen poder veure a l’anterior edició de l’olot.doc.

[vimeo]https://vimeo.com/42043884[/vimeo]
“El despertar de les places. Un any de 15 M” de Lluc Güell i Jordi Oriola analitzaven el moviment del 15M a través del testimoni de sis persones que es van reunir, un any després dels fets, per repassar els moments viscuts a l’acampada de Barcelona.

“Em diuen Tubab”,  (VEURE AQUÍ EL VÍDEO) el documental que recull el viatge d’un grup d’alumnes de l’Institut la Garrotxa a Gàmbia per conèixer el país d’on provenen dues de les seves companyes de classe.

[vimeo]https://vimeo.com/77119400[/vimeo]
“Pau Escalé. Go to the parad-ice” d’Eduard Miguel que relata les experiències i motivacions d’aquest escalador de gel, un dels més prolífics dels últims anys, que el març de 2012 va patir un terrible accident mentre escalava que li va costar la vida.