Vídeo: Presentació dels paquets regal D-AQUÍ LA GARROTXA

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els paquets regal D-aquí la Garrotxa són un nou producte creat per l’empresa local D-aquí amb col·laboració amb La bombolla, que parteix de la idea de facilitar el fet de fer un regal original i de promocionar la comarca de la Garrotxa , els seus valors i els seus productes.

[vimeo]https://vimeo.com/90309655[/vimeo]

Els paquets regal , que es presenten embolcallats amb un sac, contenen un producte local que es pot consumir al moment i una experiència a escollir entre vàries opcions.
En aquesta primera edició dels paquets regal, s’han posat a la venda 8 paquets diferents, de diferents games, destinats a dues persones i a quatre persones (dos adults i dos nens). Es poden escollir entre experiències actives, gastronòmiques i d’allotjament.

Cada paquet regal consta d’un codi de reserva i d’una selecció d’experiències a escollir que van acompanyades d’un producte local: un fuet elaborat per la Cooperativa Verntallat, una ampolleta de ratafia Russet o una melmelada de la Fageda.

En total, s’han inclòs un total de 35 establiments, entre empreses d’activitats, restaurants i hotels i s’ha comptat amb el suport de l’Associació d’Hostalatge, el grup Cuina Volcànica, Turisme Garrotxa, Museus d’Olot i l’IMPC.

A més, alguns dels paquets compten amb promocions especials, com invitacions a les activitats del programa GPS Plans amb Sensacions o entrades al Museu dels Sants.
Els paquets es poden adquirir a la botiga online www.d-aqui.cat i en breu estaran disponibles a l’Oficina de Turisme d’Olot. A més, també estan previstos diferents punts de venta en comerços de la comarca.