Vídeo: Presentades les noves iniciatives turístiques de la Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

La sala de plens de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas va ser ahir l’aparador de la presentació de les noves iniciatives turístiques de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, l’Associació de Turisme, Comerç i Activitats de la Vall d’en Bas i la comissió de festes dels Hostalets. 

El passaport turístic “Explora la Vall” és una eina de dinamització turística pensada pel municipi i també per la comarca.  És un projecte que ha estat resultat de l’esforç entre l’Associació de Turisme i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas durant més de mig any i pretén posar en valor diferents aspectes del territori amb una òptica divertida i amable. Està pensat pel turista, però també per l’habitant de la Comarca. Veure vídeo presentació.

https://vimeo.com/168010699

El passaport és a més un joc que té premi. Totes aquelles persones que aconsegueixin els tres segells -cal realitzar un consum en un allotjament, comerç o activitat i restaurant- i pengin una selfie s’enduran automàticament una bossa regal i entraran en el sorteig d’un cap de setmana a la Vall d’en Bas.

Font: Ajunt. La Vall d’en Bas
Vídeo: elgarrotxi.cat