VÍDEO: Primer tràiler oficial de ‘Dune’, la nova versió cinematogràfica del director Denis Villeneuve

Comparteix-ho amb els teus amics:

Primer tràiler oficial de ‘Dune’, la nova versió cinematogràfica de la primera part de l’èpica novel·la de culte de Frank Herbert que en aquesta ocasió ha dirigit Denis Villeneuve (‘L’arribada’, ‘Blade Runner 2049’).

Dune 2020 Film: First Look, Details, Cast & Release Date | Glamour UK

S’espera que aquesta pel·lícula sigui el primer lliurament d’una nova franquícia cinematogràfica protagonitzada, entre d’altres, amb Hans Zimmer com a compositor de la banda sonora o Greig Fraser (‘Rogue One: Una història de Star Wars’, ‘The Batman’) com a director de fotografia.

Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Baptista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Oscar Isaac, Javier Bardem, Zendaya, Josh Brolin, Chang Cheng, David Dastmalchian, Sharon Duncan-Brewster, Stephen Mckinley Henderson i Jason Momoa protagonitzen aquesta esperada superproducció que s’estrenarà als cinemes de tot el món el proper nadal.

‘Dune’, el viatge d’un heroi mític que suporta una enorme càrrega emocional, explica la història de Paul Atreides, un jove brillant que ha nascut amb una destinació més gran que ell mateix. En aquesta epopeia, haurà de viatjar al planeta més perillós de l’univers per a assegurar el futur de la seva família i de la seva gent.

Mentre les forces del mal s’enfronten per aconseguir un dels recursos més excepcionals del planeta, que té el poder de desbloquejar tot el potencial de la humanitat, només els que aconsegueixin dominar les seves pors podran sobreviure.

Info: elseptimoarte.net