Vídeo: Primera trobada d’ambaixadors d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb els dos nomenaments d’avui, Olot té un total de17 ambaixadors. El 14 de juny d l’any 2012, mossèn Joan Soler, que actualment fa de missioner a la diòcesi de Dapaong, al Togo, va ser la primera persona que va rebre aquesta distinció.

L’advocat Martí Bassols, que resideix a Madrid; el metge dentista Carles Bosch, que viu i treballa a la localitat suïssa de Seewen-Schwyz; i Edgar Illas, professor de la Universitat de Bloomington a Indiana, als Estats Units, van ser els següents olotins a rebre aquesta reconeixement que també ha recollit la matemàtica Elisabet Canalias proclamada, aquest passat mes de juny, Garrotxina de l’Any. Veure vídeo de la trobada.

[vimeo id=”150225305″]

Aprofitant l’estada que bona part d’aquests ambaixadors realitzen aquests dies a Olot, coincidint amb les Festes de Nadal, se’ls ha convidat a una trobada. La Sala Gussinyé ha acollit aquest primer contacte entre els 17 representants de la ciutat que han compartit amb l’alcalde, Josep M. Corominas, la visió que cadascun d’ells té de la ciutat des del seu actual lloc de residència. La reunió també ha servit per explorar les vies de col·laboració i les aportacions de cadascund’ells en el dia a dia de la ciutat.

El Consell d’Ambaixadors és, juntament amb el Consell d’Alcaldes i els Consells Ciutadans, algunes de les eines que impulsa l’Ajuntament d’Olot per copsar i fomentar la participació ciutadana.

Olot té els ambaixadors/res següents:

1. Joan Soler i Ribas
2. Carles Bosch i Cos
3. Martí Bassols i Coma
4. Egar Illas i Arau
5. Dani Arbós i Daró
6. Pau Figueras i Barnera
7. Marc Güell i Cargol
8. Anna Vila i Espuña
9. Remei Capdevila i Werning
10. M. Carme Mateu i Pagès
11. Joan Lluís Albella i Corredera
12. Elisabet Canalias i Vila
13. Aniol Salvador i Soy
14. Amèlia López i Huix
15. Francesc Artigas i Ventolà
16. Alba Oliveras i Ferrer
17. Irene Solé i Canet

AMBAIXADORS D'OLOT

RELACIONAT:

Vídeo: Alba Oliveras i Irene Solé, noves ambaixadores d’Olot