Vídeo: Que cal tenir en compte a l’hora de regalar mascotes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Molts veuen com a regal un agradable cadell. És en aquesta època tan significativa on es disparen les vendes d’animals de companyia. No obstant això, no és molt recomanable regalar mascotes i menys quan estem parlant de sorpreses. Cal evitar costi el que costi regalar animals com si fossin objectes, sobretot si es tracta d’un regal sorpresa, que el receptor no s’espera.

[youtube url=”http://youtu.be/P5H6CZ7RgCo” width=”560″ height=”315″]

Abans de res, cal tenir en compte que una mascota és un regal que no pot canviar-se amb el tiquet de compra com si fos una simple joguina. És un ésser viu i requereix una sèrie de responsabilitats que alguns no estan disposats a assumir.

Els nens adoren a les mascotes, però els seus pares deuen ser conseqüents a l’hora d’incorporar un adorable cadell a la família. No obstant això no sempre estan preparats per cuidar d’ella. És un error deixar a un nen com a únic responsable d’un animal, es té la creença de regalar una mascota a un nen perquè sigui responsable. Però el que és cert, és que els nens són nens i no convé deixar-los com a encarregats de la cura de la mascota.

Normalment assumim o pensem que qui rep una mascota serà feliç i que tindrà els recursos necessaris per a la seva cura. Desgraciadament a Espanya s’abandonen més de 100.000 gossos a l’any. Per això és important tenir en compte el temps necessari per cuidar de la mascota dia a dia, el cost econòmic i la seva esperança de vida.

perros perrera

Comparteix-ho amb els teus amics: