Vídeo: Ràdio Olot ha guanyat el premi Miquel Diumé al millor programa de ràdio

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ràdio Olot ha guanyat el premi Miquel Diumé al millor programa de ràdio per la cobertura informativa del judici del cas de La Caritat. Els serveis informatius d’aquesta casa han aconseguit un guardó especialment desitjat perquè confirma, una vegada més, la rigorositat amb la qual treballem tots els professionals de l’emissora i la sensibilitat mostrada en un cas tant delicat per a tota la societat olotina.

[vimeo]https://vimeo.com/87355260[/vimeo]

Ràdio Olot: Van ser setmanes de preparació per a donar la millor cobertura informativa possible. Calia informar en tot moment del judici sense ferir susceptibilitats perquè és un cas que afectava directa o indirectament centenars de persones, gent que coneixia les víctimes, les famílies i fins i tot l’assassí. Ràdio Olot va voler sempre respectar a tothom i per aquest motiu els serveis informatius de l’emissora van informar i ho van fer no només amb el rigor que requereix una cobertura informativa d’aquestes característiques, sinó també amb la delicadesa necessària per evitar ferir encara més a tots aquells que ja havien patit prou. El director de Ràdio Olot, Joel Tallant, va dir en l’entrega del premi que el guardó és un reconeixement a la sensibilitat i apel·lava a la responsabilitat de tot mitjà local de fer la feina ben feta. Joel Tallant va agrair al Col.legi de Periodistes de Girona i a la Diputació el reconeixement i va recordar la importància de la ràdio local: compromís, rigor i professionalitat.

El judici pel cas de la Caritat d’Olot el va seguir de forma íntegre el cap d’informatius de l’emissora, Jordi Altesa. Ell va ser qui en tot moment, es va encarregar d’escoltar, tractar i explicar-vos a tots vosaltres el desenvolupament del cas. Era el seu primer judici com a periodista i la seva tasca, juntament amb la de la resta de professionals del serveis informatius de Ràdio Olot, han fet que haguem aconseguit aquest premi.

La 5a edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local també van premiar la sèrie de fotografies d’Aniol Resclosa del ‘Diari de Girona’ sobre els pallassos de Xarop Clown a l’hospital, la revista cultural per a Ipad i Iphone ‘Proscenium’ o la sèrie ‘Quan l’edat és un plus’, de Bàrbara Julbe, publicada a ‘La Vanguardia’. En la categoria de TV, el guanyador ha estat un reportatge sobre la Fageda de La2, la millor iniciativa de comunicació institucional ha estat per la revista ‘L’Arjau’ de Sant Feliu de Guíxols i la revista ‘Girones’ -de l’editor de ‘Gavarres’- s’ha endut el premi a millor projecte de comunicació.