Vídeo: Ramón Cotarelo emplena el Torin amb la seva xarrada

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ramón Cotarelo va parlar sobre el futur d’Espanya i el de Catalunya

La sala El Torín es va emplenar de gom a gom per escoltar la xarrada de Ramón Cotarelo. Una xerrada organitzada per la Xarxa d’Entitats de la Garrotxa, i que volia aprofundir al voltant de les circumstàncies polítiques de l’Estat Espanyol i Catalunya, encarat al futur que tindran, segons el seu punt de vista i coneixements. Veure vídeo:

https://vimeo.com/159772841

Ramón Cotarelo és de Madrid, Catedràtic emèrit de Ciència Política i de l’Administració de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

Ha publicat més de 150 articles en revistes especialitzades espanyoles i d’altres països. Ha traduït diversos autors clàssics i contemporanis, com Norbert Elias i Georg Simmel, entre d’altres.

Últimament, ha passat a ser seguit per molta més gent, en el seu blog diari Palinuro, pel seguiment que fa, des de Madrid, del procés independentista català. Mantenint una postura analítica dels factors que es van produint, fet que ha estat ben valorat des de diferents àmbits de Catalunya.

VÍDEO INTEGRA: Xerrada de Ramón Cotarelo a la Sala Torin d’Olot