Vídeo: Rècords de públic a la Mostra de Pessebres

Comparteix-ho amb els teus amics:

Coincidint amb la Mostra de Pessebres, prop de 3.000 persones van passar pel Museu dels Sants d’Olot, on s’hi podia veure el pessebre de David López i la proposta expositiva de l’Escola Municipal d’Expressió “Projectant la llum”. Aquesta xifra de visitants bat rècords en comparació amb les edicions anteriors. La percepció a les seus on no es pot controlar el nombre de visitants, és també d’un augment de públic.

[youtube]http://youtu.be/BziUez74spc[/youtube]

Els pessebres de l’Edifici de l’Hospici (les propostes del País Basc, les de l’Agrupació Pessebrista d’Olot i la del col•lectiu Ambient Zero) han estat els més visitats juntament amb l’exposició de caganers de les col·leccions de Jordi Llorach i Laura Cendrós, ubicada a l’entrada de Can Trincheria.

Les activitats complementàries organitzades també han tingut molt bona resposta: 23 grups (en total 432 persones) han sol•licitat una visita guiada; 26 grups escolars (que representen 498 estudiants) han passat per la Mostra; s’han fet quatre visites teatralitzades amb un total de 60 assistents i els tallers Menja’t el pessebre i Aperitius econòmics i per quedar bé, van tenir 21 i 41 participants, respectivament.

La Mostra ha estat, juntament amb les altres activitats de Nadal organitzades a Olot, un element important d’atracció de públic d’altres localitats (sobretot de Barcelona, d’Osona i de la resta de la província) a la capital de la Garrotxa durant aquestes passades festes. Des de l’oficina de Turisme d’Olot, han recollit que prop de 500 persones (una xifra similar a l’any anterior, han manifestat visitar la ciutat per la Mostra de Pessebres).

Un altre element que ha contribuit a l’èxit de públic d’enguany, és la unificació d’horaris de totes les seus de la Mostra.

Amb tot, Olot s’ha convertit un any més en capital del pessebre català.

F 1

Comparteix-ho amb els teus amics: