VÍDEO: Recullen signatures per reclamar una piscina municipal coberta a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir a la tarda un col·lectiu de persones varen presentar 2000 signatures a la regidora d’esports Mar Roca per reclamar que la ciutat d’Olot tingui una piscina coberta.

Segons Josep Berga, regidor de l’ajuntament d’Olot, s’han prioritzat altres equipaments esportius, ja que el Club Natació Olot, ja disposava d’aquest servei. Segons sembla aquesta demanda està recollida en els 50 punts de l’actual acord de govern entre CIU i PSC. Temps enrere ja hi havia un antic projecte de construcció d’una coberta en l’actual piscina municipal de quant governava PSC a Olot, però per diverses raons no es va fer.

Es tornarà a mirar l’antic projecte, per veure la viabilitat de fer-ho realitat en aquest mateix espai o considerar la possibilitat de trobar-ne un altre. De totes maneres en aquest mandat, només es podrà estudiar la proposta, ja que tenen com a prioritat remodelar els equipaments del futbol base, per què així venia al programa de les últimes eleccions municipals. Veure vídeo amb entrevistes i declaracions.