VÍDEO: Representació olotina al Mobile World Congress 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Start-up Dopuo ha sigut una de les representacions d’Olot al 4YFN, un esdeveniment del Mobile World Congress 2019 a Barcelona.

Durant el dia 27 de Febrer, els joves emprenedors han presentat la nova versió de l’aplicació, que ja compta amb totes les funcionalitats.

El 4YFN ha tornat a l’exposició més gran del món per a la indústria mòbil, el GSMA Mobile World Congress. Tal com indica el seu nom: 4 Years From Now, pretén descobrir als visitants de la fira la tecnologia disruptiva que marcarà la diferència d’aquí a 4 anys i amb la finalitat de donar suport a les noves empreses, inversors i companyies a connectar-se i llançar nous negocis junts. Durant 3 dies, més de 760 expositors adreçats a visitants i a més de 1000 inversors.

L’aplicació dels negocis locals, que permet connectar les persones amb els productes i serveis de proximitat, ha presentat la seva versió 2.0. que incorpora poder trobar el que necessites a través d’un buscador i un mapa, poder xatejar amb els negocis que tens més a prop, i entrar dins un sistema de puntuació amb tot d’avantatges i descomptes.

Ha sigut a l’estand de Catalunya Emprèn, gràcies al programa Civichub Garrotxa, un programa d’acceleració que s’ha portat a terme a la comarca i finançat per la Generalitat de Catalunya a través de Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.

Dopuo vol registrar durant el març i abril totes les botigues i empreses d’Olot a través del seu portal web dopuo.com. El seu objectiu és poder començar a funcionar a la capital de la Garrotxa al més aviat possible.

RELACIONAT:

Una Start-up olotina llançarà una app de negocis locals a la comarca