VÍDEO: Reviu el reportatge dedicat al nedador del Club Natació Castellfollit, Mahamadou Dambelleh al programa de TV3 Els Meus Fills

Comparteix-ho amb els teus amics:

Reviu el reportatge dedicat al nedador del Club Natació Castellfollit, Mahamadou Dambelleh al programa de TV3 Els Meus Fills

Què et deu passar per dins quan tu ja sospites que el teu nadó no hi veu i un metge et confirma que és cec?Hem anat a Olot per saber com van rebre aquesta notícia dues mares: la Bintha i l’Antònia. Són les mares del Mamadou i d’en Pere, dos adolescents de 14 anys, cecs de naixement, que no els atura res i que somien ser periodistes.Amb la Binta i l’Antonia hem parlat de com veuen ara els seus fills i els hem acompanyat a l’escola de l’ONCE. Mira el vídeo aquí.

“Els meus fills”, és una sèrie documental produïda pel Departament de Nous Formats, dirigida per Xavier Brichs i presentada per la periodista Gemma Nierga. Una nova entrega, amb un format molt semblant a l’anterior, que continua tenint com a eix conductor la relació entre pares i fills.

El programa “Els meus pares”, un homenatge amable i emotiu a la figura dels pares i les mares de personatges famosos, era, alhora, un viatge a la infància i la joventut de la gent més coneguda del país. Ara, la periodista Gemma Nierga va una mica més enllà i es proposa descobrir com són les relacions entre pares i fills quan les circumstàncies no semblen les més fàcils. Una novetat d’aquest “spin-off” és que les famílies no són mediàtiques, però l’espectador trobarà que, darrere de cada episodi, s’expliquen grans històries. Perquè “Els meus fills” arriba a TV3 ple de relats molt emotius i amb una gran dosi de superació personal.

“Els meus fills” presenta històries universals i se centra en el punt de vista dels fills per entendre com s’ho han fet els pares per acompanyar-los. Alguns capítols estan protagonitzats per nois i noies molt joves. Hi ha episodis en què es presenten dues històries alhora.

Què passa si una filla es vol fer monja? O si vol canviar de sexe? Com es pot gestionar el segrest d’un fill? O la ceguesa, la paràlisi cerebral… Com és l’acolliment d’un immigrant en un nucli familiar? I com pot arribar a canviar la vida la mort prematura d’uns pares, que deixen un fill petit. Aquests són alguns dels temes de què parlarà el programa. Perquè, si tenir fills canvia la vida a qualsevol, amb aquesta sèrie queda clar que hi ha situacions i circumstàncies familiars que fan que aquests canvis encara siguin més profunds i inesperats.

“Els meus fills” és una producció de vuit capítols que agafa el relleu del seu predecessor, “Els meus pares”, que TV3 va emetre durant dues temporades (2019 i 2018) en “prime time” i que va resultar una de les estrenes de més èxit en totes dues ocasions. El programa va obtenir una mitjana de 354.000 espectadors i una quota del 16%. L’últim any, els seus episodis han acumulat més de 400.000 visualitzacions a internet.

Info: TV3