Vídeo: Rodri, torna a la banqueta de l’Olot com a nou entrenador

UE Olot/Redacció:  El relleu d’Arnau Sala es presentarà avui dimarts al vespre i és un vell conegut del club i es, Antonio Rodríguez Sarabia, més conegut com a “Rodri” que va entrenar l’Olot ara fa dues temporades. En la seva primera etapa, Rodri va demostrar els seus coneixements i la seva capacitat i disciplina per liderar el grup. Amb ell com a entrenador, junt amb Àlex Terma, l’actual director esportiu, la Unió Esportiva Olot va signar un gran inici de temporada a Tercera Divisió, un any que culminaria amb l’ascens històric a Segona B. Rodri, també va fer molt bona feina com a coordinador del futbol base i va implantar-hi un segell propi. En aquesta ocasió el seu ajudant i mà dreta serà l’actual preparador físic, Martí Matabosch. Rodri va ser famós a part de fer un gran paper dins l’equip per la seva sobtada marxa, renunciant de les funcions d’entrenador i Director Esportiu i marxar corrent per tornar amb Raül Agné a les hores al Cadis C.F.

Vídeo: Rodri, torna a la banqueta de l’Olot com a nou entrenador
[vimeo id=”112775347″]

Rodri, nascut el 28 de gener del 1971, va gaudir d’una llarga trajectòria com a futbolista en equips com l’Hospi, el Nàstic, el Palamós o el mateix Olot (2002-04). Com a tècnic, va començar com a segon entrenador i home de confiança de Raül Agné en la seva etapa al Girona i en l’última experiència al Cádiz.

Metòdic, treballador i amb un estil de joc ben definit, el nou entrenador coneix bé el club, l’entorn i la categoria per intentar aixecar els ànims d’una plantilla que no passa pel seu millor moment a nivell de resultats. L’ajudant de Rodri serà l’actual preparador físic, Martí Matabosch, que compaginarà les dues funcions. El primer repte del renovat cos tècnic serà dissabte a les 6 de la tarda a l’Antonio Puchades de Paterna contra el València Mestalla, un rival directe en la lluita per eludir el descens.

Demà a la tarda, es farà la roda de premsa de presentació del nou tècnic amb la presència del president, Joan Agustí, el vicepresident esportiu, Dionís Cros, el director esportiu, Àlex Terma i el nou entrenador, Rodri.

La marxa de Rodri de l’equip
El que era tècnic del primer equip i Director Esportiu de l’Olot, Rodri; va decidir abandonar el projecte fa cosa de dos anys, quan acabava de començar feia cinc mesos al club, per tornar amb Raül Agné (a les hores al Cadis C.F.). La Unió Esportiva Olot va fer un comunicat explicant que el senyor Antonio Rodríguez Sarabia havia presentat a les oficines professionals de president del club, Joan Agustí, una carta manuscrita de renúncia de les funcions d’entrenador i Director Esportiu de la UEO.