Vídeo: Demà Dia de la Dalla a Hostalets, l’únic a tot Catalunya

Comparteix-ho amb els teus amics:

A principis de juny arriba a Hostalets el dia de la Dalla, un concurs que aplega gent inclús del País Basc i França

Ja tenim a tocar un dels dies grans de la Vall d’en Bas, el dia de la Dalla. El proper 5 de juny de 2016 se celebrarà el dia de la Dalla als Hostalets. Enguany celebra els seus 18 anys. Una diada que s’ha anat consolidant gràcies a l’esforç del poble i l’empenta de la seva gent.

Aquesta edició s’amplia i inclourà una fira d’artesania amb un increment de parades important, tallers remeiers, actuació musical, esmorzar i dinar i l’eix vertebrador de la diada: el concurs de dalla. Un acte de recuperació de la memòria etnològica del nostre territori. Veure vídeo presentació.

https://vimeo.com/168016635

Aquest any també es vol posar en valor la recuperació de la memòria etnològica i per aquest motiu s’ha fet esment a la direcció general de cultura popular i tradicional d’aquesta activitat la qual ja s’ha publicat a la Revista d’Etnologia de Catalunya.

Aquest any també s’ha reactivat la fira que comptarà amb un nombre molt important de firaires situats al carrer Teixeda, tallers remeiers, dinar popular i activitats a la tarda com l’actuació d’en Pere de les Cabres.

Vídeo: 17a edició del dia de la Dalla d’Hostalets

https://vimeo.com/130960947

Galeria fotogràfica: