Vídeo: Cap de setmana amb la volcanica.cat

Comparteix-ho amb els teus amics:

A finals de novembre es farà la 10 edició de la volcanica.cat, una LAN party amb tallers i xerrades tecnològiques, organitzat conjuntament amb l’Associació d’Ordinadors Enllaçats i el Consell Comarcal de la Garrotxa.

Vídeo: Volcànica.cat 2014

https://vimeo.com/112601516

Com en cada edició fins ara, aquesta festa de les noves tecnologies té vocació d’acostar-se a tota mena de públic, amb xerrades de difusió més enfocades a una audiència d’usuari final o professional, i també amb una important vessant lúdica, amb competicions dels videojocs més en voga.

Per la banda de xerrades són totes obertes al públic en general i gratuïtes, no cal inscripció, les trobareu actualitzades AQUÍ.

PROGRAMA:

Dimecres 25 de novembre a les 19:00
Taula rodona sobre tecnologia i futur amb diferents empreses de la comarca.
Organitzat conjuntament amb l’Institut Municipal de Promoció d’Olot dins la 1a Setmana de l’Emprenedoria a Olot
Lloc: Arxiu Comarcal de la Garrotxa
Plaça del Puig del Roser, 1 , 17800 Olot

Dijous 26 de Novembre a les 17:00
Servei de Sistemes d’Informació de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, exposaran com tenen la infraestructura actual i com van fer el trasllat.
Lloc: Sala d’actes
IES Bosc de la Coma
Carrer de Toledo, 0 17800 Olot

Dissabte 28 de novembre tot el dia
Lloc: Escola d’Adults de la Garrotxa
Centre de Formació d’Adults La Garrotxa
Av.Estació, 13. 17800 Olot.

Ubuntu.cat Equip i comunitat d’ubuntaires en català

Actualitzat a https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Activitats/WilyWerewolf

10:15h a 10:45h presentació versió 15.10
10:45h a 11:40h Portàtils ultralleugers amb ubuntu slimbook
11:45 a 12:40h Raspberry Pi amb ubuntu
12:45h a 13:40h Ubuntu Touch
16:00h a 16:55h Linkat lleugera
17:00 a 17:55h Introducció a Scratch
18:00h a 18:30h Sorteig i tancament (sessió plenària)
10:15h a 18:00h Install Party

11:00 Master class de Unity 3D

Classe teòrica en la que es mostrarà el procés de creació pas a pas d’un joc senzill, mitjançant el programa Unity 3d. Els participats tindran accés al projecte, per poder-lo descarregar i provar.

17:00 Xerrada-taller DIY fes el teu dron

Vull un drone!
Qui no ha vist un aparell d’aquestos? Cada setmana veiem noticies referents a aquestos aparells repartint pizzes, oferint imatges cada cop més espectaculars, o fent les més variades activitats. Però, sabeu com funciona? La tecnologia permet que us en pogueu fer un vosaltres mateixos de forma assequible, i us explicarem el que necessiteu per començar i volar amb seguretat.
Lluís Llimargas és membre de Lleidadrone, associació formada per vàries dotzenes de professionals, aficionats i empreses del sector, que es reuneixen per desenvolupar projectes de tecnologies relatives als drons, i organitzar jornades divulgatives com les Conferències Lleidadrone, on es donen a conèixer els últims avanços en el sector.

18:00 Robots amb scratch, i 3D i Arduino : Creativitat i Educació

L’aparició d’eines didàctiques de programació com l’scratch, sumat a l’aparició d’eines didàctiques de construcció digital com són les impressores 3D, han disparat el potencial creatiu dels nostres joves.

19:00 Xerrada Raspberry.cat

comunitat catalana de raspberry

LAN party

La LAN party començarà el divendres 27 de novembre fins el diumenge 29, els participant portaran el seu ordinador al recinte firal i podran competir en els tornejos. Per participar cal inscripció AQUÍ.

Hi hauran les següents competicions:

League of Legends (pc)

Popular joc d’estratègia en temps real, jugat per equips.

Counter Strike Global Offensive (pc)

És un videojoc molt conegut d’acció en primera persona per equips, els terroristes i els anti-terroristes.

Minecraft (pc)

El Minecraft és un joc d’ordinador d’origen suec ambientat en un món fet de blocs en el que s’ha de sobreviure i aconseguir materials per a construir eines, armes i armadures per a defensar-te dels monstres que apareixen en la foscor de la nit. El joc està adreçat a persones a partir de 9 anys.

Torneig HearthStone

Organitzat amb col·laboració amb Blitzbar, un bar de videojocs i e-sports a Barcelona que a més a més té un equip professional de Hearthstone que actualment lluita per la primera posició a la Lliga Ragnaros, la competició per equips més important a Espanya. La comunitat Hearthstone Catalunya retransmetrà per stream les finals del torneig.

Exhibició i competició Drift radiocontrol

El drift es una modalitat de conducció que consisteix en pilotar per un traçat sense deixar de fer lliscar els neumàtics i amb el vehicle el mes creuat possible.

Age of Empires II (pc)

Mític joc d’estratègia basat en civilitzacions i ambientat en les edats imperials, on lo primordial és portar el teu equip a la victòria. Per això caldrà recollir recursos (or, fusta,…), guanyar en les batalles que hi pugui haver….

Rock Band (PlayStation3)

Aquest joc ofereix als jugadors la possibilitat d’actuar en un grup de música (màxim 4 persones). Cada un amb un instrument diferent: una guitarra, un baix elèctric, una bateria i un micròfon pel que vulgui cantar.

Dance Dance Revolution

Joc de ball sobre una plataforma on has de seguir les fletxes que apareixen per pantalla al ritme de la música

Ratanca

Per tal de seguir la tradició farem una altra edició de l’aclamat concurs de llançament de rateta de l’ordinador, comptarà l’enginy i la punteria

Hack It
Per posar a prova les habilitats intel·lectuals el concurs Hack-it, en el marc del qual s’hauran de superar diverses proves de natura tecnològica per coronar-se guanyador.

volcanica