VÍDEO: Aquest dissabte, “OFF” el Festival urbà de dansa i moviment a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Celebrem el dia internacional de la dansa amb el SismOFFgraf 2017 aquest dissabte 29 d’abril a les Fonts de Sant Roc d’Olot. De les 16:30 fins les 20:30 sessió contínua amb espectacles de dansa ben diversos. Un MIX-MAX que promet!

Si véns amb bici, apunta’t amb la massa crítica, sortint a les 16h de la Plaça Major d’Olot.

L’OFF 2017, és un ventall que s’obre i dibuixa un camí als ulls del públic on les bifurcacions dels diferents perfils de la dansa es troben una mateixa tarda.

Veurem de costat companyies amb trajectòria professional, propostes emergents, estrenes locals, peces amateurs i fins i tot una proposta d’escola, en format peça de dansa.

Vol ser una abraçada al moviment en general, espai per a provar propostes, on donar visibilitat a les peces, fer rodatge, un lloc on aprendre, on poder mirar als altres i tenir una experiència conjunta, “òffica”, de persones que amb les seves diferències totes d’alguna manera més intensa o menys, inclouen la dansa i l’art d’expressar-se a través del moviment a les seves vides. I això és l’Òff, una mirada a la diversitat de resultats que sorgeixen des de diferents aplicacions d’un mateix denominador comú.

Coincidint per primera vegada amb el dia Internacional de la Dansa, s’inaugura, amb una peça de Marta de Munyoz ballant el manifest a les 16:30h de la tarda a les Fonts de Sant Roc.

Podrem veure, peces inspirades pel silenci del Butoh, per la força dels castellers, pel buit que no es mou, el canvi de sentit, estructures de la forma o cuidar tant que s’ofega, migracions i odes, per mans i peus i sobretot cos de Cies com Collectivo Camdem Dance, Jadeo Teatro, Nicholas Ricchinni Company, Elles (les nenes), Imakoko’arts, Les Crusans, Marta Munyoz, Clàudia Gómez i Raquel Viñuales, Ana Cembrero Coca i Corart.

Enguany aquesta 3a edició compta amb la mirada de la directora artística, del Sismògraf, i alguns dels agents culturals del territori garrotxí. S’ha escollit descentralitzar, posar-hi verd de fons, soroll d’aigua de riu i regalar dansa a la font que sempre balla i raja. Hi haurà a la zona uns snacks locals no gens convencionals i també quelcom de beure. Pots venir amb el pícnic de berenar, la cistelleta i la manteta, portar coixins, venir a peu, bicicleta o amb cotxe. Trobaràs aparcament al llarg del barri de Sant Roc. I un bon ambient que durarà tota la tarda.

Si vols venir-hi amb bicicleta, des del col·lectiu Massa Crítica, es sortirà de la Plaça Major d’Olot, a les 16 h. de la tarda cap a les Fonts de Sant Roc, per una mobilitat sostenible i saludable. T’hi apuntes?

PROGRAMA:

16’30 · EL MANIFEST ·
marta munyoz ·10’
16’40 · ES:TRUC:TU:RES
corart · eva durban · 30’
17’15 · VIVO SIN VIVIR EN MI ·
jadeo teatro · 20’
17’40 · PILAR DE DOS BALLAT·
clàudia gómez i raquel viñuales · 15’
18’00 · MIGRATIONS ·
ana cembrero coca · 20’
18’30 · CANVI DE SENTIT ·
imakoko’arts · 20’
19’00 · QUE NO TE HE DICHO ·
colectivo camdem dance · 10’
19’15 · EMBASTANT EL BUIT ·
elles · 20’
19’45 · HUNTRESSES ·
nicholas ricchini company · 20’
20’15 BAILAS O KÉ? ·
les crusans · 20’