VÍDEO: S’acosta una nova edició de la Fira de la Cervesa a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de l’èxit de la primera edició amb més de 1.200 visitants, el proper dia 7 d’abril es tornarà a repetir l’experiència amb novetats

La Fira de la Cervesa d’Olot, és una diada on es vol potenciar la cervesa artesana de Catalunya i especialment feta a la Garrotxa. La jornada estarà farcida d’activitats culturals que permetre al públic gaudir des de les 8 del matí fins a les 12 de la nit. Entre les diverses activitats hi haurà la concentració de Vespes. A les 8 començarà la concentració, es farà una volta per l’Alta Garrotxa i part del Ripollès. Es farà parada a l’obrador de Poch’s a Castellfollit de la Roca, per degustar una cervesa artesana i per acabar amb un bon esmorzar. La resta d’activitats hi haurà, una arrossada, ball dels gegants de Pequín, actuació castellera dels Xerrics, El grup de timbalers Trik Trak Tabalers ajudarà a escalfar el cos per gaudir dels concerts programats, els primers seràs Els Pardos Cat’s i per acabar la Fira amb gresca i xerinola es farà un concert a càrrec del grup musical Garrotxí, Greda Street Band. Per altra banda, durant tot el dia, hi haurà ponis, Foodtrucks, zona Chill Out i un inflable.

La Fira de la Cervesa d’Olot tindrà lloc el proper dissabte dia 7 d’abril durant tot el dia al Pavelló Firal (antiga estació). Fins ara la fira comptarà amb 10 cervesers i es podran degustar una cinquantena de classes de cervesa. A l’anterior edició 1.200 persones varen visitar la fira.

RELACIONAT:

Comparteix-ho amb els teus amics: