VÍDEO: Sant Joan les Fonts celebra el Dia de la Dona amb un vídeo col·laboratiu a les xarxes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Joan les Fonts celebra el Dia de la Dona amb un vídeo col·laboratiu a les xarxes

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts proposa celebrar aquest any el 8 de març amb una sèrie de vídeos de veïnes del poble. Es demana a totes aquelles que ho vulguin que enviïn un vídeo (preferiblement en horitzontal) on expliquin ‘Perquè els agrada ser dona’. Hi ha temps de fer-ho fins el 4 de març enviant la peça audiovisual a través de WhatsApp al número 621 241 458.

Amb tot aquest material, s’editarà un vídeo recopilatori que es penjarà al canal de Youtube de l’Ajuntament i a les xarxes socials municipals el 8 de març, el Dia de la Dona. Aquest esdeveniment ha anat agafant cada cop més volada i se celebren més accions reivindicatives. El termini s’acaba el proper 4 de març.

Just fa un any, es va fer una tertúlia presencial sobe el fet de ser dona a Sant Joan les Fonts amb tres veïnes de la Canya, Begudà i Sant Joan. Una interessant xerrada que es va fer al Castel de Juvinyà just abans que es decretés l’Estat d’Alarma.

D’aquesta manera, doncs, es vol mantenir la commemoració del dia però adaptada a la realitat actual. El període per enviuar els vídeos ja està obert.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts