VÍDEO: Sant Joan les Fonts celebra el seu primer ple telemàtic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Joan les Fonts celebra el seu primer ple telemàtic

Avui s’ha celebrat el primer ple telemàtic de l’ajuntament de Sant Joan les Fonts. S’ha fet mitjançant la plataforma Zoom gestionada de forma segura a través del servei LocalRetMeet. Precisament l’adhesió a aquest servei ha estat un dels punts de l’ordre del dia d’aquest ple extraordinari. D’aquesta manera l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts aprova per unanimitat el desenvolupament de forma telemàtica de les sessions dels òrgans col·legiats de la corporació.

Un altre punt important, ha estat l’acord d’adhesió al pacte d’alcaldes pel clima i l’energia sostenible. Aquest pacte promou que els municipis es comprometin a reduir un 40% les emissions de gasos d’efecte hivernacle per l’any 2030 i esdevinguin més resilients amb el canvi climàtic. Els municipis que s’adhereixen al nou compromís tenen un termini de dos anys per redactar i aprovar el seu Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC).

Finalment, també s’ha aprovat per unanimitat la donació i cessió dels drets d’explotació del fons Francesc Caula Vegas i el seu llegat al municipi de Sant Joan les Fonts.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts.