Vídeo: S’apropa la 2a Cursa de la Moixina amb més de 140 ja inscrits

Comparteix-ho amb els teus amics:

El pròxim 1 de maig tindrà lloc, de nou, la Cursa de la Moixina organitzada per Linkinesis, S.L. amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el Consell Esportiu de la Garrotxa.

[vimeo]https://vimeo.com/92364791[/vimeo]

En aquesta edició ja s’han inscrit més de 140 persones en les diverses categories: la individual masculina i femenina, la de caminadors i la nova categoria de parelles mixtes. Les inscripcions estan obertes fins el dia 28 d’abril en la pròpia web de la cursa. Recordar però que els inscrits a partir del dia 23 d’abril no disposaran de la samarreta de record de la cursa.

La 2a Cursa de la Moixina, com a complement de la fira de la Primavera, pretén ser una festa esportiva per a totes aquelles persones de diferents edats i nivells amants del paisatge olotí. El recorregut, que passa per la zona de la Moixina, el Triai, la Fageda d’en Jordà, el Turó de Pujou i que té una distancia d’uns 10.650 m i un desnivell positiu acumulat que no arriba als 300m. El recorregut ha variat respecte l’any passat en la zona de la Fageda.

Com a complement de la cursa, el mateix dia a partir de les 11:45h, hi haurà la 2a Minicursa de la Moixina pels més petits, on les inscripcions ja estan obertes a la web del Consell Esportiu de la Garrotxa. A més, a la zona del marc de fotos, també es faran activitats dirigides d’escalfament i bootcamp; abans i després de la cursa, respectivament.

El dia 1 de maig, doncs, serà un magnífic dia per gaudir dels paratges de la Moixina i no tenir excusa per sortir a fer esport sol, amb parella, amb el grup d’amics, corrent o caminant.

F 1226