VÍDEO: S’aprova la modificació de l’ordenança i restricció de circulació de vehicles al nucli antic d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’aprova inicialment la modificació de l’ordenança i restricció de circulació de vehicles al nucli antic d’Olot. Tots els detalls al següent vídeo.

Amb la voluntat de pacificar el Nucli Antic, el ple de l’Ajuntament també ha aprovat per unanimitat un seguit de canvis a l’ordenança de circulació amb l’objectiu d’impulsar una millor convivència entre els vianants i els vehicles dins del barri.

Les accions passaran per reduir l’entrada de vehicles durant les franges horàries de més afluència comercial i concentrar aquestes entrades de vehicles de trànsit rodat durant les primeres hores del matí, com també a les primeres hores de la tarda. Els residents, les persones de mobilitat reduïda, els serveis d’emergències i els veïns que disposin de locals comercials, lloguers així com els familiars de gent gran podran accedir-hi en qualsevol moment, com fins ara.

Amb aquestes modificacions – consensuades amb el Consell de Barri, l’ACO i l’Associació de Veïns – es vol potenciar una mobilitat més sostenible seguint l’afluència i els horaris comercials concentrant l’entrada i sortida de vehicles, camions i furgonetes. Aquesta nova ordenació posa els vianants al centre, prioritzant un passeig segur i de qualitat.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: