VÍDEO: Segona distinció per l’aplicació turística Bas de Màgia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Per primera vegada, un ajuntament ha rebut una distinció en els premis Ruralapps, entregats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat.

Aquest Ajuntament és el de la Vall d’en Bas i el projecte és l’aplicació per a dispositius mòbils ‘Bas de Màgia’. Aquesta eina de promoció utilitzada la realitat augmentada per tal de descobrir diferents racons de la Vall amb tota la família.

En concret, l’aplicació ha quedat com a finalista en la categoria de ciutadania. El jurat en valora que “permet conèixer un entorn rural com és la Vall d’en Bas d’una manera integral i desde múltiples vessants, en la qual la pagesia i el sector agroalimentari tenen un paper central”.

Aquest segon lloc té especial relleu ja que s’imposa a un projecte empresarial d’una companyia de Mataró. De fet, és el primer cop en quatre anys de concurs que s’entrega aquest distintiu a un consistori.

És la segona distinció per a Bas de Màgia en poques setmanes de diferència. L’alcalde de la Vall d’en Bas ja va rebre de mans del president de la Generalitat Quim Torra, el guardó com a finalista dels premis Turisme de Catalunya 2018. L’app es va posar en marxa a principis d’aquest any.

RELACIONAT:

VÍDEO: El ‘Bas de Màgia’ queda en segona posició als premis de Turisme de la Generalitat