VÍDEO: Sergi Oller en la llarga i Eduard Ayats en la curta, són els guanyadors de la Romànic Bike Extrem 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sergi Oller en la llarga i Eduard Ayats en la curta són els guanyadors de la Romànic Bike Extrem 2019

Sota una pluja intermitent aquest matí de diumenge ha tingut lloc la 2a Romànic Bike Extrem amb una participació de més de 250 ciclistes. Sergi Oller ha estat el primer a travessar la meta amb un temps de 3:40:24 en la distància de 58 km, mentre que en la distància de 34 km, Eduard Ayats s’alçava amb el triomf amb un temps de 1:37:15.

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

CONSULTA CLASSIFICACIONS AQUÍ

Romànic Bike Extrem és una marxa de MTB creada pel Batec Garrotxí, un grup d’amics amants de l’esport i la natura i creada per als autèntics amants de la bicicleta de muntanya que busquen un repte diferent en un marc incomparable, com és l’entorn natural de la Garrotxa.

Romànic Bike Extrem intentarà oferir cada any un recorregut renovat amb novetats per mantenir expectants als corredors que vulguin afegir cada any aquesta cursa al seu calendari.

Les dues rutes pensades d’aquesta edició 2019 han variat considerablement respecte a l’edició 2018. Enguany hi ha dues opcions de recorregut, una marxa curta i una llarga. La Marxa “curta” de 32 quilòmetres, amb més corriols de baixada que la de 2018, amb un desnivell positiu acumulat d’uns 1200 metres. La Marxa llarga de 54 quilòmetres, és igual o més exigent que la versió de 2018, amb uns corriols de baixada final un pèl més tècniques que en l’anterior edició i amb un desnivell positiu acumulat d’aproximadament 2050 metres. La Romànic Bike Extrem s’inicia i acaba a la Vall de Bianya.