Vídeo: Sílvia Vilacoba, presenta la seva primera novel·la “Vine amb mi” a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dissabte 29 de novembre, a les 19.30 tindrà lloc la presentació de la primera novel·la de la Sílvia Vilacoba. Hi intervindran el periodista Josep Puigbó, la periodista i cantautora Clara Sánchez-Castro, la poetessa Rosa Vilanova i la mateixa autora.

https://vimeo.com/112994148

Després de publicar dos llibres sobre la vida amb el seu fill afectat de pluridiscapacitat: Èric, la força d’estimar i Èric, dins el cor, l’autora olotina s’inicia en el món de la ficció. Vine amb mi és una novel·la de gènere romàntic-eròtic que transcorre en part, a la Costa Brava. Després de l’èxit mundial de Cinquanta ombres de Grey, l’autora es capfica en crear una història més real, més propera. És així com va sorgir Vine amb mi, la primera part d’aquesta història d’amor.

La primera part de dues històries paral·leles que es centren en la vida de dos germans: l’Andreu i en Martí que trobaran l’amor en la Costa Brava. Dues històriesdiferents on els personatges s’entrellacen i on les protagonistes femenines tenen una força i un paper destacat.

Sinopsis de l’obra:
L’Andreu Prat és un home de negocis poderós i segur de si mateix. Encara que té tot el que vol –diners, poder, família i fills- ara, amb quaranta anys i escaig, es planteja separar-se.Poques dones es poden resistir al gran atractiu d’aquest home, que desprèn un magnetisme especial. Però la Núria no és com les altres.Cala Montgó és i serà el seu refugi per alleujar penes; el recer de la tranquil·litat, un lloc per pensar en el futur, i on el passat i el present s’entrellacen per esdevenir, com diu l’havanera,<<un trosset de paradís>>.

Sobre l’autora:
Nascuda a Olot, el 30.03.1966, llicenciada en dret. Entra en el món de la discapacitat i del turisme accessible, pel fet d’haver estat mare d’un fill amb pluridiscapacitat, l’Èric. També té dues filles. Treballa com a consultora turística, especialitzada en turisme accessible. Fa 15 anys que és presidenta de l’Associació de discapacitats de les comarques gironines. Durant 10 anys va ser presidenta de
l’AMIPA del Consorci de Sant Gregori, on actualment, continua com a vocal. És membre de La Coordinadora d’entitats de discapacitats de la Garrotxa i de l’Associació Jordi Comas Matamala. Col.labora amb altres entitats com Integra, Escola de vela accessible de l’Escala, la Fundació Tommy Robredo,… És membre de l’ENAT (European Network Accesible Tourism). Xarxa europea de turisme accessible. Té publicats dos llibres sobre la vida del seu fill i la seva experiència com a mare.

Comparteix-ho amb els teus amics: