Vídeo: Sismògraf tanca amb ganes de ser, l’any que ve, un festival de referència nacional

Comparteix-ho amb els teus amics:

“Aquest 2014 ha estat un any d’inflexió. Esperem que el 2015 el Sismògraf despunti com a festival de referència nacional en el món de la dansa”, afirmava ahir Josep Berga, regidor de cultura de l’Ajuntament d’Olot al finalitzar el festival . La directora del Sismògraf, Tena Busquets, també va remarcar la seva satisfacció i el desig de fer créixer el Sismògraf de cara l’any vinent “tant de fins com de forma”, va dir.

Vídeo: Valoració del festival a Olot

https://vimeo.com/93128252

Sismògraf tanca havent penjat el cartell de complert a tots els espectacles de sala i amb un nombrós públic a les propostes de carrer: prop de 500 persones van assistir a l’Itinerari de dansa i més de 400 a l’espectacle Lazurd, viaje a través del agua (que es va fer el dissabte a la nit a la plaça de Braus), les quals van aguantar fins al final de tot i la forta pluja que va començar a caure just a la meitat.

Vídeo: Resum SISMÒGRAF 2014

https://vimeo.com/93132845

A nivell artístic, Sismògraf ha combinat les propostes de primer nivell–com els solos de Toni Mira i Thomas Noone – amb d’altres de molt més risc com és el cas de les peces que es van poder veure a l’Itinerari, totes elles de nova creació i fetes exclusivament pel Sismògraf, després d’unes mini residències de les companyies a Olot.
D’altra banda, 80 professionals de la dansa van participar a les jornades del divendres on es van presentar nous projectes de dansa, es van intercanviar experiències i es va gener debat i idees al voltant del món de la dansa.

Amb tot, el balanç de Sismògraf 2014 és molt positiu i des d’avui mateix ja es començarà a treballar per aconseguir que sigui, el 2015, un festival de dansa de referència nacional.

F 1266