Vídeo: Sortida de la Trepitja Garrotxa Solidària

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest matí puntualment a les 8 del matí s’ha donat el tret de sortida de l’Ultra Trepitja Garrotxa Solidària 112km, que aquest any entra a formar part de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC. Poc després a les 9 del matí es feia la sortida de Trail Trepitja Garrotxa Solidària 63km. La recaptació anirà destinada a la Fundació Albert Bosch per a la investigació del càncer infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Veure vídeo sortida de la Ultra.

Amb més de 300 participants inscrits en la seva segona edició, la cursa muntanya TREPITJA GARROTXA SOLIDÀRIA que es durà a terme tot aquest cap de setmana a Oix, es consolida amb la integració del seu recorregut dins la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i la puntuació per a la Ultratrail du Montblanc que cada estiu es porta a terme a Chamonix.

Amb 3 recorreguts diferents (112 km/ 63 km/ 25 km) per gaudir de l’esport extrem i l’entorn a l’Alta Garrotxa, la cursa, organitzada pel Centre Excursionista Olot que és membre de l’ITRA (International Trail Running Association), ha ampliat el nombre de quilòmetres de corriols en detriment de les pistes forestals i asfalt per millorar l’experiència als corredors.

ULTRA – 112 km/ 5400D+: un itinerari circular per l’Alta Garrotxa que recorre un espai d’especial protecció i interès natural. Com a novetat destacada, la Ultra Trail entra a formar part de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i obté la categoria de 3 punts per a UltraTr a il du Mo n t -Bla n c®

TRAIL – 63 km/ 2900D+: aquest segon itinerari circular també obté la categoria de 2 punts per a Ultra-Trail du Mont-Blanc® i passa pels llocs més emblemàtics com Sadernes, el Salt de la Núvia o Talaixà que destaquen per la seva riquesa paisatgística i històrica.

CURSA – 25 km / 1100D+: aquest nou recorregut circular se suma com a novetat amb un recorregut que passa per zones com Santa Bàrbara de Pruneres o els paratges de Sadernes. Una cursa ràpida pels amants del trailrunperò que es pot fer en un màxim de 6 hores donant la oportunitat a ser recorreguda per a tots els nivells.

Enguany es podrà fer el seguiment en directe virtualment AQUÍ. Un any més, el Trepitja Garrotxa esdevé una activitat completament solidària que destina tots els seus beneficis a la Fundació Albert Bosch en la investigació del càncer infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron. “L’any passat va ser tot un èxit i els corredors van sortir molt contents no només del nivell de la cursa sinó també de la ruta per l’Alta Garrotxa i pel caràcter solidari de la mateixa.”

El primer valent de la @TGarrotxa ja ha arribat a l’avituallament de @viladetortella

Enlace permanente de imagen incrustada

Enlace permanente de imagen incrustada