VÍDEO: Surten a la venda les entrades pel Festival de teatre EL PETIT FORMAT

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja es podran adquirir les entrades de la sisena edició del festival d’arts escèniques, que tindrà lloc del 26 al 29 de novembre a Olot

Aquest proper dimarts, dia 22 de setembre, es posen a la venda les localitats per als espectacles teatrals del 6è Festival d’arts escèniques ‘El Petit Format’, organitzat per la companyia Una Càpsula de Teatre. Les entrades pel festival, que oferirà una programació des del dijous 26 fins al diumenge 29 de novembre en espais íntims i singulars de la ciutat, es podran obtenir per internet a través de la pàgina web www.elpetitformat.cat o des d’Olot Cultura.

Els organitzadors mantenen en peu l’essència del festival incloent dins la programació obres teatrals amb un segell de qualitat i proximitat evident.

Les companyies confirmades que en formaràn part, totes de caràcter professional, tenen una traject ria destacada i són àmpliament reconegudes dins el sector cultural. El Petit Format 2020 comptarà amb els espectacles ‘Ramon’, ‘El silenci dels telers’, ’Àries de Reservat’, ‘L’últim tall’, ’Consevando mem ria’ i ‘Lu’.

Si l’any passat la programació oferia un cant a la vida, en aquesta ocasió l’equip del Petit Format ha volgut fer èmfasi en el passat i en com conservar-ne el record. Així doncs, el fil conductor d’enguany és ‘mantenir la mem ria’. Es pot consultar la programació a la pàgina web del festival, on, a part d’adquirir les localitats, també es poden visualitzar els tràilers de les obres programades i la sinopsi.

PROGRAMA:

Dijous 26 de novembre

19h – Biblioteca Marià Vayreda

Àries de Reservat, escrita i dirigida per Marc Rosich, interpretada per Elena Martinell (soprano coloratura) i Gl ria Garcés (pianista). Es tracta d’un concert de repertori clàssic, divertit i engrescador. Una opereta on impera el joc i la ironia. L’alegria efervescent encomanadissa dels valsos vienesos contrasta amb el paisatge devastador, i és així com en l’espectacle s’obren les portes al més inesperat i grotesc.

Divendres 27 de novembre

21h – Orfeó Popular Olotí

El Silenci dels Telers, dirigida per Ferran Utzet i interpretada per Maria Casellas i Andrea Portella, una obra on les actrius donaran veu a les “petites hist ries” de les diferents generacions de dones que van ser el motor de les fàbriques i també de la vida a les col nies tèxtils que van florir, a finals del segle XIX, a les ribes dels nostres rius.

Dissabte 28 de novembre

17h i 19h (lloc a concretar)

L’últim tall, una obra de microteatre amb dramatúrgia de Marc Torrecillas i interpretada per Jessica

Hernández i Rubén Lunares. L’obra parteix de la premissa que la Paula creu que l’esperit d’en Roger és d’alguna manera en aquell tall ressec de gall d’indi amb el qual va estar parlant els darrers dies de la seva vida. Aquest fet posa al tall en un lloc quasi sagrat, amb espelmes i rituals. I amb aquesta creença decideixen parlar-li esperant algun senyal del difunt, alguna resposta.

20h – Teatre Principal d’Olot

Ramon, escrita i dirigida per Mar Monegal, és un mon leg interpretat per Francesc Ferrer, que mostra com certes circumstàncies de la vida poden ocasionar un retrobament amb el passat i de com aix  ho converteix tot en una autèntica muntanya russa. Precisament aquest espectacle ha estat guardonat fa pocs dies pels Premis de la Crítica com a millor text teatral.

22h – Museu Comarcal de la Garrotxa

Conservando memòria de Patio Teatro, és un espectacle de teatre de text combinat amb teatre d’objectes on es parla del desig de conservar la mem ria dels avis per entendre i rememorar la hist ria de persones que han estat tan importants en les nostres vides.

Diumenge 29 de novembre

16:30h i 18h – Teatre Principal d’Olot

, de la Companyia Maduixa, és una obra que parla sobre el poder de la creativitat i la imaginació com a forma d’evasió davant la crueltat i la duresa de la vida.