VÍDEO: Tardà recorda a Rajoy el passat franquista del PP: “Ocuparemos Catalunya las veces que haga falta”

Comparteix-ho amb els teus amics:

“¡Rajoy, suba aquí i dígales a los portgueses lo mismo que les dice a los catalanes!”

Joan Tardà ha brillat una vegada més durant les seves dues interversions al debat d’investidura d’aquest dimecres. Tant a l’inici com a la rèplica, Tardà ha brillat i ha dit les veritats a la cara de Rajoy, Rivera i Sánchez. Des de la corrupció, el reaccionaris-me i totalitarisme del nacionalisme espanyol, repartint a tort i a dret. També ha advertit a la cambra espanyola: “La majoria del poble català no es rendirà. Trobarem les fórmules de protesta i desobediència”. Veure vídeo.

Tardà ha exclamat que “Catalunya serà el que la voluntat de la seva ciutadania vulgui i manifesti” i que la “independència no només és un dret, és una necessitat, perquè està en joc el nostre futur”.

Sobre el referèndum, ha reptat al PP: “si estan convençuts que Catalunya no desitja la independència, per què tenen por d’un referèndum?”. També ha volgut deixar clar que el procés no té res en contra d’Espanya “i a veure si s’assabenten d’una vegada! No tenim res contra Espanya, i menys contra els espanyols!”.

Presos polítics catalans

Així mateix ha assegurat que “Catalunya i el Regne d’Espanya se separen, en un procés tant democràtic com imparable”. I ha increpat a Rajoy a preguntar-se com justificarà a Europa que Espanya tingui presos polítics: “gent pacífica i cívica”. També ha recordat la corrupció impune del PP: “són el partit imputat, els tresorers imputats. En una democràcia madura vostè ja hauria dimitit”. ‘Ha conclòs: “a l’estat espanyol més que separació de poders hi ha distribució de poders”.

Tarda i els catalans: sense por:

Tardà, sense Por, li ha recordat a la cara de Rajoy el passat franquista del Partit Popular: ‘Vostès són erre que erre, ancorats en el passat seguint el camí del fundador del seu partit, Manuel Fraga:

Font: directe.cat