VÍDEO: T’avancem la data d’alguns dels concerts de les Festes del Tura 2016

ACN Un instant durant el concert de Calexico, l'únic espectacle que han fet aquest estiu a Catalunya.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Dilluns es presenta tota la programació de les Festes del Tura i a partir de les 6 de la tarda la podràs consultar integra a elgarrotxi.cat. Malgrat que nosaltres ja tenim tota la programació però no la podem fer-la pública fins aquest dia, hem vist que a les webs d’alguns grups musicals figura el dia dels seus concerts programats a la nostra festa major, així sí que us podem avançar el dia que tocaran alguns d’aquests grups. La resta de la programació es faci’l d’endevinar mirant anteriors programes.

Dimecres 7 de setembre – Chotokoeu

Dimecres 7 de setembre – les Anxovetes

Dimecres 7 de setembre – Aspencat

Dijous 8 de setembre – Animal

Dijous 8 de setembre – Germà Negre

Divendres 9 de setembre – Funkystep & the Sey Sisters

Divendres 9 de setembre – Tornem a Sau

Dissabte 10 de setembre – Albercooks

Dissabte 10 de setembre – La Habitación Roja

https://www.youtube.com/watch?v=wiex86mCKmI

Dissabte 10 de setembre – Les Sommeliers

Dissabte 10 de setembre – Los Mambo Jambo

Dissabte 10 de setembre – Oques Grasses

Noms consagrats de l’escena musical catalana com Oques Grasses o Mambo Jambo i de la resta de l’estat (Habitación Roja o Aspencat), al costat d’artistes emergents i prometedors de l’actualitat musical, Animal, Wom, Moya Kalongo, son alguns dels grups musicals de la programació de les Festes del Tura d’aquest any.

S’han programat més de 50 concerts que combinen un gran nombre d’estils i formats per arribar a tots els públics. Des de la cançó d’autor de Miquel del Roig i Guillem Roma a les millors formacions tribut de Beatles (Abbey Road) i Rollings Stones (Smoking Stones) passant per propostes de soul (Funkystep & the Sey Sisters), rock (Vacas Sagradas, Korxea), reggae (Sr Willson), cobla, dixiland, electrònica (electricircle i Blanca Ross), folk (Germà Negre), versions (Tremendos, Albercooks, Tarraco Surfers), i d’altres com Chotokoeu, Asstrio, Les Someliers, les Anxovetes, Orquestra Montgrins… Les Festes del Tura presenten propostes de grups consolidats al costat de formacions poc conegudes però de gran qualitat que faran les delícies dels que passegin per la ciutat a qualsevol hora.