Vídeo: Teatre “BARCELONA”, AMB EMMA VILARASSAU I MÍRIAM ISCLA

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja fa dies que es van esgotar les localitats per veure l’obra Barcelona, protagonitzada Emma Vilarassau i Míriam Iscla, aquest divendres al Teatre Principal d’Olot. A les set de la tarda, al saló de descans del Teatre, hi haurà sessió d’El cafè i les claus, on es donaran algunes pistes sobre l’espectacle que es veurà a les nou.

[youtube]http://youtu.be/fuCsHMo2Noc[/youtube]

Arriba a Olot (divendres 31 de gener, a les 21 h, al Teatre Principal) aquest text de Pere Riera i que va ser un gran èxit al Teatre Nacional de Catalunya, amb les entrades esgotades des de fa setmanes.

Barcelona se situa al final de la Guerra Civil espanyola a la capital catalana, en el moment en què les tropes franquistes tenien la prioritat de derrotar Catalunya i van bombardejar intensament el territori i, especialment, la ciutat de Barcelona. En aquest marc, es narra la història d’una família i de com lluiten per sobreviure enmig de les barbàries de la Guerra, amb dues dones com a protagonistes.

Un espectacle que, segons l’autor, és un acte d’amor a una ciutat “que hauria pogut ser encara millor” i un reconeixement a tots els qui van patir la tragèdia de la Guerra.

En relació a aquesta proposta, a les 19 h del mateix divendres, al saló de descans del Teatre es farà una sessió d’El cafè i les claus. Una xerrada amb algun dels responsables de l’espectacle en què es donen al públic algunes pistes per tal de conèixer’l més a fons.

31/01/2014 – 21:00 de 6,00 € a 20,00 €Teatre
Principal d’Olot

Foto:

00127012014

Comparteix-ho amb els teus amics: