VÍDEO: Torna el Trailsacabra, la cursa de muntanya del Collsacabra amb novetats

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 30 de setembre , torna el TRAILSACABRA, la cursa de muntanya del Collsacabra que es podrà disputar en diferents formats: individual o per equips, i amb diferents recorreguts de 50, 26, 14 i 5 km. Sortida a Les Planes d’Hostoles i arribada a Tavertet.

Enguany com a novetat s’organitza una caminada solidària de 5km i el TRAILVERTET DE 26 km.

5 modalitats formen el TRAILSACABRA – terra de bandolers: la prova reina TRAILSACABRA,  TEAMSACABRA, TRAILVERTET de 26 i 14km i com a novetat la caminada solidària.

La prova reina és un recorregut lineal de 50 km i 3.100 m de desnivell positiu i que creua de punta a punta tot el Collsacabra, amb sortida a Les Planes d’Hostoles i arribada a Tavertet. La prova passa pels paisatges més espectaculars i amb més història de tot Catalunya.

El TEAMSACABRA, dóna la possibilitat de recórrer els 50 km amb equips de 2 a 4 participants que poden córrer junts simultàniament o per relleus. El recorregut s’ha dividit amb 4 trams d’uns 10Km i hi ha 3 punts de transició on cada equip podrà fer els relleus.

El TRAILVERTET, és la prova circular amb sortida i arribada a Tavertet, i es poden triar dues distàncies de 14 i 26 km. Un recorregut molt ràpid i exigent que voreja el pantà de Sau i els boscos més meridionals de les Guilleries.

Aquesta 2a edició estrena la caminada solidària de 5km amb sortida i arribada a Tavertet i que està oberta a tots els públics. La caminada, que transcórrer per camins amb espectaculars vistes, destinarà els seus beneficis a lluitar pel Síndrome de Lynch.

L’objectiu dels organitzadors és seguir creixent, i superar les 400 inscripcions de l’anterior edició. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través del següent enllaç: www.trailsacabra.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: