VÍDEO: Torna una nova edició de VIVIM MUNTANYES a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper divendres 24 i el dissabte 25 de gener, comença la 6a edició del VIVIM MUNTANYES, un punt de trobada de les persones que els agrada anar a muntanya a fer activitats d’esport, aventura…

En aquesta edició del 2020 de VIVIM MUNTANYES, es projectaran vàries sessions de cinema de muntanya, algunes amb xerrades amb els seus protagonistes, com amb Sergi Mingote, que ens explicará en el primer dia els seus ascensos a sis cims de 8000 m, sense oxigen embotellat, en 367 dies. Aquest projecte forma part del seu objectiu d’ascendir els 14 vuit mils, sense oxigen, en 1000 dies. Una història de reptes, muntanyes i valors. Al mateix temps presentarà el seu llibre editat per Ediciones Desnivel “A pulmón”.

Altres projeccions a destacar son:

LOST IN KARAKORUM de A. Girard, J.Chenal i D.Lacaze. PREMI CERVESA DEL MONTSENY i Flor de Neu de Plata al millor film +Xtrem, per votació del públic 2019 del Festival BBVA de cinema de muntanya de Torelló.

VALHALLA de N. Waggoner i B. Sturgulewski. Premi GrandValira a la millor pel·lícula d’Esports de Muntanya i premi FEEC a la millor fotografia 2014 del Festival BBVA de cinema de muntanya de Torelló.

MANASLU – BERG DER SEELEN de Gerald Salmina. PREMI BOREAL i Flor de Neu de Plata al millor guió. GRAN PREMI “VILA DE TORELLÓ” i Flor de Neu d’Or 2019 del Festival BBVA de cinema de muntanya de Torelló.

CONSULTA TOT EL PROGRAMA AQUÍ